Beoordelingen van Restaurant Uma Alkmaar

Recente recensies van Restaurant Uma Alkmaar

5 sterren na 40 reviews

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

een of mijn bestelling was niet in de tas. De goya.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vooral de carpaccio maki is een aanrader!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd. Lekker warm en heel lekker. Zoals altijd

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Normaal kom ik altijd in het restaurant eten en nu voor het eerst besteld en ben net zo tevreden! Mijn complimenten

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond prima op tijd klaar, warm en heerlijk thuis kunnen genieten van de sushi en wat bijgerechten. Voor herhaling vatbaar.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Party box was weer uitstekend en erg lekker en de uitmuntende service voor het afhalen keurig op tijd 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk. Ook thuis genieten van die geweldige kwaliteit!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, optijd klaar, vers en super manier op zo te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Niks te klagen! Was nog eerder klaar dan zou moeten helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nr 10!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, altijd optijd klaar bij afhalen. Goed verpakt en verzorgd!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Qua netheid kan het wat beter. Maar het smaakte heerlijk! Het bestellen ging heel makkelijk en veel opties. Afhalen was ook snel. Ik ga zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was super lekker zeker voor herhaling vatbaar ook mijn zoontje zat er heerlijk van te eten

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas waren 2 gerechtjes koud die hoorde warm te zijn dat was erg jammer veder was het eten erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uma is veruit de aller lekkerste !!! Eenvoudig bestellen en betalen via de site, super eenvoudig en makkelijk. Je bestelling is snel klaar Tot snel ;)

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Bestelling is/was vers bereid en stond op tijd klaar. De sushi en poke bowl waren echt goddelijk. Voor ons geen verschil in kwaliteit of je nou daar eet of afhaalt. Kortom de beste sushi van Alkmaar. Tot snel.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Genieten!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de afgelopen tijd meerdere keren bij jullie besteld en afgehaald en iedere keer is het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk; Perfectie tot in de puntjes! Wij komen al jaren bij Uma, en in de loop der jaren toch een soort vriendschapsband opgebouwd met de eigenaren Kai en Sanna.😊👍 Dit is een restaurant om van te dromen; Bediening is goed, altijd vriendelijk, dit in combinatie met heerlijk eten; Dit maakt ons blij! Dankjewel weer voor heerlijk eten en die oprecht gemeende glimlach jongens!❤😊

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ivm Corona en personen op leeftijd, thuis gegeten. Eten online besteld. Top geregeld van Uma

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal geweldig weer! bestellen en betalen via de site, alles is netjes verpakt (koud en warme gerechten gescheiden). was weer super lekker Thanks Team Uma :-)

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte service, ideaal bestellen via internet en binnen een half uurtje af te halen. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit en smaak zeer goed. Was een klein foutje gemaakt er dit is perfect en snel opgelost door het personeel!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld! Op tijd was onze bestelling klaar, goed verpakt en.... heerlijk van smaak. Top!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de juiste tijd klaar. Altijd vriendelijk, altijd goede service. We eten er al jaren en altijd even lekker top gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website en konden het al binnen 20 min ophalen. Eten was super net als in het restaurant zelf. Top!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Fijn dat jullie weer open zijn.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Veeeeeelste lekker

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling was op tijd. Tip: handig om de porties te laten zien op de foto

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goed verpakt en precies op tijd klaar! Ook snel klaar na bestelling! Top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

het was zoals altijd heerlijk, ondanks de afstand was het eten ook nog goed warm. Op de website staat dat er 6 sesamballen in 1 gerecht zitten, er zaten er 4 in het doosje. Ik ga ervan uit dat dit een foutje op de website is. Eten was top, we kijken al uit om weer in het restaurant te eten!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Wat hebben we genoten van deze mogelijkheid om toch nog een beetje bij jullie te kunnen eten.... tot snel

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! De kwaliteit is super goed en de service ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk zeer goed

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond perfect op tijd klaar. Geen wachtrij, afhalen en gaan. En het eten smaakte HEERLIJK zoals we altijd van Uma gewend zijn! Fijn dat we weer van het eten uit onze favoriete restaurant in Alkmaar mogen genieten, we hebben het echt gemist!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles was vers bereid, dat proef je!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Aller lekkerste sushi die er is!!!!